Z kabiny náklaďáku náhle zmizelo čtvrt milionu! Pro řidiče bylo nemilé překvapení, kdo ho okradl
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté vyšetřovali případ krádeže finanční hotovosti ve výši 267 tisíc korun. Šlo o peníze z tržeb, které někdo odcizil z kabiny nákladního vozidla u nákladové rampy v areálu poškozené společnosti.

Jak se ukázalo, peníze měl odcizit muž, kterému prostředí firmy není cizí. Podle policie měl obnos vzít 32letý muž z Teplicka. "Ten ve firmě pracoval, ale v den krádeže zrovna neměl směnu. Přesto do areálu nepozorovaně vnikl a vyčkal momentu, kdy řidič u nákladové rampy na malou chvíli opustil vozidlo. Následně si měl z kabiny vozu přivlastnit bez použití násilí zde volně uloženou finanční částku. Poté areál kvapem opustil," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Odcizené peníze policie nezajistila. Muž údajně část peněz použil pro vlastní potřebu a část prý prohrál na automatech. Policie obviněného stíhá na svobodě. Za tuto krádež mu soud může vyměřit až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru