Nová silnice je stále zavřená, stavební firma ale špatně umístila zákazové značky
Nová silnice od Celia k Braňanům. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - Nová silnice, která vznikla v úseku zhruba mezi skládkou Celio a Braňany, zůstává pro řidiče uzavřená. Čeká se na kolaudaci.

Silnice není v provozu, není zkolaudovaná, potvrdila v pondělí našemu online deníku mostecká policie. Někteří řidiči přesto na novou vozovku vjíždějí. Chybí tam totiž správně umístěné značky zakazující vjezd. Server e-mostecko.cz poskytl policii k posouzení fotografie, na kterých je vidět zákazová značka v protisměrném jízdním pruhu. Jde o matoucí řešení a chybu stavební firmy. "Značka je špatně umístěná, upozornili jsme na to stavebníky," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Podle našich informací byly zákazové značky dříve umístěné správně z obou stran silnice, lidé je ale odstraňovali.

Nová silnice bude náhradou za cestu mezi Braňany a odbočkou k jezeru Most na silnici na Mariánské Radčice. Pro obyvatele Braňan bude znamenat při cestě do Litvínova zajížďku. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru