Útočník v Mostě napadl muže na kolečkových bruslích a rozbil mu obličej
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil trestní stíhání 20letého muže z Mostu a obvinil ho z přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. Mostečan měl dle policie v mostecké čtvrti Zahradní na místě veřejně přístupném úderem pěstí i kopem fyzicky napadnout svého známého.

"Při střetu byl útočník z hlediska stability ve značné výhodě, protože poškozený měl zrovna na nohou kolečkové brusle. K incidentu mělo dojít po předchozím slovním konfliktu a důvodem jednání stíhaného byla událost z minulosti," přibližuje Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Napadený utrpěl poranění v obličeji, se kterým byl omezen v běžném způsobu života. Dle znaleckého posudku jde o středně těžké zranění, dodává policistka.

Pokud bude obviněný muž uznán vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru