Dodržují řidiči zákaz předjíždění? Na mosteckých silnicích to sledovali policisté
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Tento týden proběhla v okrese Most krajská dopravně bezpečnostní akce, při které se policisté zaměřili především na dodržování zákazu předjíždění. Kromě toho muži zákona kontrolovali i plnění dalších povinností v silničním provozu.

Kontroly probíhaly střídavě hned na několika stanovištích. Hlídky tak řidiči mohli spatřit na silnicích I. třídy a na místních komunikacích. Policisté dopravního inspektorátu zkontrolovali 21 vozidel a odhalili celkem devět dopravních přestupků. Hříšníkům za jejich pochybení na místě uložili v příkazním řízení šest blokových pokut za 4 900 korun a tři prohřešky oznámili k projednání příslušnému správnímu orgánu.

"Ve dvou případech motoristé překročili povolenou rychlost, další dvě osoby se při jízdě nepřipoutaly bezpečnostními pásy, za což jim hlídka vystavila pokutu ve výši 1 200 korun. U jednoho vozidla nebyl v pořádku technický stav. Pokutu vyinkasovali i dva chodci, kteří se dopustili dopravního přestupku a neunikli potrestání," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru