Muže v Mostě chytili v kradeném autě. Byl pod vlivem drog, alkoholu, a hledali ho po celém státě
Muž spáchal dopravní přestupek a upozornil na sebe strážníky. Když ho zastavili, zjistili, že v odcizeném autě řídil pod vlivem drog, alkoholu, bez řidičského oprávnění a ještě byl v celostátním pátrání. Foto: MP Most
Most

Most - Muž v Mostě spáchal dopravní přestupek a upozornil na sebe strážníky. Když ho zastavili, zjistili, že v odcizeném autě řídil pod vlivem drog, alkoholu, bez řidičského oprávnění a ještě byl v celostátním pátrání.

Motohlídka strážníků prováděla před 22. hodinou kontrolní činnost v ul. J. Halase, když strážníci uviděli řidiče, který nerespektoval dopravní značku přikázaný směr jízdy. Motohlídka strážníků se vydala za vozidlem a zastavili ho za použití výstražného světelného a zvukového zařízení s rozsvíceným nápisem STOP. Řidič zastavil, strážníci přistoupili k vozidlu a vyzvali muže k prokázání totožnosti.

"Řidič strážníky překvapil, když jim ihned oznámil, že nemá žádné doklady, vozidlo je odcizené, a že řídil pod vlivem alkoholu. Strážníci muže vyzvali, aby vystoupil z vozidla, což učinil. Strážníci dále zjistili, že muž nevlastní řidičské oprávnění a kromě alkoholu požil také drogy," přibližuje mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci řidiči přiložili pouta a omezili ho na osobní svobodě do příjezdu hlídky Policie ČR. Policisté pak u řidiče zjistili pozitivní test na alkohol i drogy. Po ověření totožnosti pak dále zjistili, že je k tomu všemu v celostátním pátrání. Policisté si muže se všemi poznatky převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru