Odsouzení z Bělušic vyrobili barevné zástěrky pro děti
Zdroj: VS ČR / Věznice Bělušice
Most

Bělušice - Spolupráce vězeňské služby s mateřskou školkou Na kopečku v Teplicích pokračuje. Odsouzení z Věznice Bělušice v rámci programu zacházení, ale i na úkor svého volného času ušili dětem barevné zástěrky.

"Motivy dráčků, motýlků a broučků, pod kterými děti rozeznávají, do které skupiny patří, jim vytvořili na tyto pracovní oděvy. Zástěrky od prvotního střihu po poslední zašití i vyžehlení provedli vězni z oddílu dlouhodobých trestů precizně, jak už u nich při těchto arteterapeutických aktivitách bývá zvykem," uvádí mluvčí Věznice Bělušice Danuše Vránová.

Odsouzení, díky zapojení se do speciálně výchovných aktivit získávají či upevňují pracovní návyky, které využijí během pracovní zařazení ve výkonu trestu i po něm, dodává tisková mluvčí.

edeniky 700

Zdroj: VS ČR / Věznice Bělušice

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru