Podezřelý muž s kapucí byl v pátrání policie. Strážníci zajistili v mosteckých ulicích tři hledané lidi
Foto: MP Most
Most

Most - V ulici Chomutovská v Mostě si strážníci všimli podezřelého muže v bundě a kapucí, který se pohyboval v okolí zastávky MHD. Motohlídka strážníků proto zastavila vozidlo a strážníci zjistili, že se jedná o jim známého muže, po kterém pátrá Policie ČR. Nebyl jediný.

Muže si na místě převzala přivolaná hlídka Policie ČR. V ulici Jaroslava Seiferta si pak všimli strážníci muže, který odpovídal popisu celostátně hledané osoby. Při ověřování jeho totožnosti pak strážníci zjistili, že se nepletli, a muž je skutečně na seznamu celostátně hledaných osob. Strážníci muže převezli na Policii ČR a předali službu konajícímu policistovi.

Muže v celostátním pátrání strážníci zajistili také při kontrolní činnosti v ulici Nádražní. Při kontrole totožnosti muže z Podbořan zjistili, že je na seznamu hledaných osob. Také tohoto muže předali policistům Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru