OBRAZEM: Ranní nehody u Mostu! Do Komořan musela kromě hasičů i záchranka
Nehoda u Komořan. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Mostecko - K několika dopravním nehodám došlo v úterý v ranních hodinách v okolí Mostu. Informují o tom profesionální hasiči i reportéři našich on-line deníků.

Jednotka ze stanice Most a podniková jednotka Severní Energetická vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut v Komořanech. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči zabezpečili místo nehody a uklidili vozovku.

edeniky 994

Nehoda v Komořanech. Foto: HZS Ústeckého kraje

Havárie u Trianglu

Dnes krátce po šesté hodině ranní došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na silnici číslo 607 v průmyslové zóně Triangle u Nexenu. Na místo byli přivoláni profesionální hasiči ze stanice Bítozeves, kteří provedli zajištění vozidel proti vzniku požáru, uzavření LPG na jednom z osobních vozidel a úklid následků dopravní nehody.

 edeniky 996

Nehoda u Trianglu. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru