Muž se před půlnocí projížděl v autě Mostem po dávce pervitinu
Ilustrační foto
Most

Most - Na policejní kontrolu na mosteckém sídlišti Zahradní narazil 42letý motorista z Mostu krátce před půlnocí. A protože policisté při komunikaci s ním pojali podezření, že muž je pod vlivem návykové látky, provedli u něj orientační test.

Test byl pozitivní na látku amfetamin. Řidič se po výzvě podrobil lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu. Toxikologickým vyšetřením bylo zjištěno, že muž řídil pod vlivem drogy.

"Policisté obvodního oddělení Most Zahradní mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Mostečan přiznal užití pervitinu," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru