Když je hlava děravá: Mostečané nechali v ulicích otevřená auta
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila všímavá oznamovatelka, že v ul. Moskevská na parkovišti parkuje vozidlo, které má otevřené páté dveře a v kufru jsou nějaké tašky. Strážníci provedli lustraci vozidla, zjistili provozovatele, a podařilo se jim také zjistit telefonický kontakt. Muž strážníkům poděkoval a ihned si šel vozidlo zabezpečit.

Podobný případ řešili strážníci přímo před služebnou městské policie po 4. hodině ranní, kde nechal řidič otevřené dveře vozidla a dokonce zapomněl klíče na zadním sedadle. Strážníci řidiče vyhledali v místě bydliště, muž si vozidlo zkontroloval a uzamkl.

Další řidič požádal strážníky o pomoc po 4. hodině ranní, že je na parkovišti před nádražím, nemůže nastartovat vozidlo a požádal strážníky o nastartování vozidla přes startovací kabely. Strážníci vozidlo nastartovali, muž strážníkům vyjádřil velkou vděčnost, že je šťastný, že mu strážníci v mrazivé noci přijeli na pomoc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru