Opilí muži padali v Mostě na zem. Jeden byl v ohrožení na vlakovém nádraží
Ilustrační foto: archiv
Most

Podnapilí muži zaměstnávali městskou policii. Strážníci mužům, kteří to přehnali s alkoholem, pomohli

Most - Ve večerních hodinách, při projednávání přestupku v ul. Obránců míru v Mostě, si strážníci všimli staršího muže, který upadl na chodníku. Pomohli mu vstát a muž uvedl, že je v pořádku, nepožaduje lékařské ošetření, že se jen podnapil a snaží se dostat domů. Strážníci muže raději doprovodili do nedalekého místa bydliště.

Na dalšího muže pod vlivem alkoholu upozornila na lince 156 oznamovatelka, že leží u bloku 518 pod lavičkou. Strážníci muže zvedli a posadili na lavičku. Muž uvedl, že vypil jen dvě piva, ale má jiné pohybové zdravotní problémy, a potřebuje se dostat domů do vedlejší obce. Strážníci muže odvedli na lavičku na autobusovou zastávku, ze které jede autobus do místa jeho bydliště. Muž strážníkům poděkoval.

Třetí muž pod vlivem alkoholu upadl na tř. Budovatelů naproti Centralu a jeho pád zaznamenal operátor kamerového systému. Strážníci se snažili muže postavit na nohy, ale nebyl schopen chůze. Také měl odřený obličej. Strážníci mu proto přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která muže odvezla do nemocnice na vyšetření.

Další podnapilá osoba ohrožovala sebe i ostatní cestující na nástupišti na vlakovém nádraží v Mostě. Strážníci muže odvedli z nástupiště na autobusovou zastávku, kde ho usadili a zjistili, zda nepotřebuje lékařské ošetření. To muž odmítl a strážníkům slíbil, že až trochu vystřízliví, půjde domů, a že už bude v pořádku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru