Lidem v Mostě záleží na obnově zeleně v parku Střed. Podpořit výsadbu stromů můžete i nadále
Vizualizace parku Střed. Zdroj: město Most
Most

Most - Příspěvky na obnovu zeleně v parku Střed v Mostě překročily v lednu 2022 částku 150 tisíc korun. Stalo se tak i díky ateliéru Flera zahradního architekta Ferdinanda Lefflera a inženýrské firmě PLANTinspekta. Obě společnosti se staly bronzovými partnery parku.

Výsadbu stromů v parku Střed v Mostě, která se symbolicky otevřela na den stromů 20. října loňského roku, podpořila celá řada dárců. Z toho čtyři dárci adoptovali celý strom za 15 tisíc korun. Menší dárci přispívali na všechny vybrané části stromů – listy, větve, kmen nebo kořeny. Největší zájem je mezi dárci o národní strom, tedy o lípu.

"Každá koruna na obnovu zeleně v parku Střed v Mostě se počítá a jsem ráda, že se nám podařilo vybrat 150 tisíc korun. Obnova zeleného srdce tohoto severočeského města představuje jednu z našich hlavních aktivit. Naše nadace podporuje obnovy zahrad mateřských škol či aktivity spolků. Děkuji za nadaci všem lidem, kteří nám s nimi takto pomáhají," řekla ředitelka Nadace Proměny Karla Komárka Petra Lepková Melingerová.

Možnost pomoct rozpumpovat zelené srdce Mostu je stále otevřená. Připojte se ke stávajícím dárcům a podpořte výsadbu vybraného listnáče na: http://srdcemostu.cz.

Odbornou a finanční podporu na obnovu parku Střed poskytuje Nadace Proměny Karla Komárka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru