Muži se neúspěšně dobývali do prodejny na Budovatelce, udělali škody za desetitisíce
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté již vědí, kdo se v první polovině prosince pokusil vloupat do prodejny na třídě Budovatelů v Mostě. Podle jejich zjištění se jedná o dvojici mužů, 35letého Mostečana a jeho o rok staršího komplice z Chomutovska.

Ti si v těchto dnech převzali sdělení obvinění ze spáchání pokusu trestného činu krádeže vloupáním. Přestože se do obchodu nedostali, na poničení vnější části vstupu do prodejny způsobili nemalou škodu. Ta dosáhla částky 35 tisíc korun. Oba muži jsou stíháni na svobodě.

"Shodným přitěžujícím faktem je jejich trestní minulost, oba dva již mají s majetkovou kriminalitou zkušenosti. V případě uznání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na tři léta," uvedla mluvčí policie Alena Bartošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru