Martin dá sbohem mrakům. Nebe zalije slunce, navíc na delší dobu!
Foto: e-deniky.cz
Most

Mostecko - Po meteorologicky klidném, na druhou stranu nepříliš pohledném prvním jarním víkendu zase konečně přicházejí nádherné slunečné dny. A to díky poměrně stabilní tlakové výši, kterou němečtí meteorologové pojmenovali Martin a která do našich končin pošle suchý kontinentální vzduch. Danke, lieber Martin!

Než se podíváme na předpověď na nadcházející dny, která zřejmě bude dosti sluníčková, tak, když máme ten MDŽ neboli Mezinárodní den žen, se ještě v rychlosti mrkněme na podstatu života. Od pradávna platí rovnice: Žena + muž = život. Též platí, že: Spokojená žena = spokojený život (resp. vztah, manželství). Žena je prostě základ. I v letošním česko-slovenském Survivoru. Ale hlavně ve vesmíru je to samá žena: TA Země, TA Sluneční soustava, TA Mléčná dráha... Ano, vesmír je TEN. Teď by se mohlo zdát, že když je vesmír nekonečný, má muž vůči ženě navrch. Jenomže je-li vesmír nekonečný, obsahuje nekonečné množství galaxií (TA), slunečních soustav (TA), planet (TA). A nekonečno = nekonečno. Jak je vidno, život sám je odjakživa vyvážený. A vždy bude, bez ohledu na to, zdali lidstvo zneutrální do nicoty. A šmitec.

Sluníčka se dočkáme (na maximum), to je jasné, ale co teploty?

MDŽ: Nejnižší ranní kolem -3 až -7 °C, nejvyšší odpolední okolo 5 až 9 °C.

9. březen: Nejnižší ranní kolem -3 až -7 °C, nejvyšší odpolední okolo 6 až 10 °C.

10. březen: Nejnižší ranní kolem -1 až -5 °C, nejvyšší odpolední okolo 6 až 10 °C.

Vzdálenější přítomnost: V podstatě to samé (co výše).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru