V domě je lupič! křičely ženy v bloku 100. Muž pak mířil nůžkami na strážníka
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že se do bytu v bloku 100 pokouší dostat za pomoci páčidla nějaký muž.

Po příjezdu na místo strážníci venku před vchodem zaznamenali další dvě ženy, které křičely, že je v domě muž, který se pokouší vloupat do bytu. Strážníci vstoupili do vchodu a nalezli muže, který se pokoušel násilím otevřít jeden z bytů.

"Strážníci muže vyzvali, aby upustil od protiprávního jednání, ale muž na výzvu nereagoval. Když se pak otočil ke strážníkům, viděli, že má v ruce nůžky a míří s nimi na jednoho ze strážníků," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Okamžitě proto použili donucovací prostředky, muže svedli k zemi a přiložili mu pouta. Muže si poté se všemi poznatky převzali policisté.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru