OBRAZEM: Podívejte se, jak se vylepšila dětská hřiště v Mostě
Foto: město Most
Most

Most - Každoročně věnuje město Most péči i atrakcím na dětských hřištích. Celoročně probíhá nejen pravidelná údržba ale dle potřeby i doplňování nových prvků. Přinášíme snímky nových herních prvků na hřištích, které přibyly nejen letos, ale i v loňském roce.

A co je nového na hřištích z poslední doby? V průběhu měsíce května a června letošního roku byla provedena obnova dětských atrakcí na následujících místech. Na dětském hřišti v ul. Šeříková a v ul. M. J. Husa bl. 628 byla nainstalována nová herní sestava UNI.

Na dětské hřišti v ul. Karla Marxe bl. 628 byla uskutečněna instalace dětských atrakcí: herní sestava UNI, trampolína, průlezka „housenka“, houpačka hnízdo, pískoviště, skluzavky „svahová skluzavka se šikmým výlezem s horolezeckými chyty“, prohazovací stěna „balonky“ a balanční prvek „lanový žebřík“.

Na dětském hřišti Čepirohy byla nainstalována Multifunkční herní sestava, trampolína a průlezka „housenka“.

Nové herní prvky v letech 2022 a 2021

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru