OBRAZEM: Kompletně dokončená oprava ulice ČSA. Podívejte se na ni z výšky
Kruhový objezd v ulici ČSA. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Velká rekonstrukce ulice Slovenského národního povstání, právě kompletně dokončená oprava ulice Československé armády nebo probíhající velká obnova silnice v Moskevské. To jsou velké investice do dopravní infrastruktury v poslední době ve městě Most. Podívejte se do fotografií, jak aktuálně vypadá druhá zmíněná, ulice ČSA, z výšky.

Kvůli značným průtahům vodařů, kteří v ulici ČSA rekonstruovali své sítě, nemohlo město Most dříve dokončit celou opravu ulice. Nyní se to již podařilo včetně vodorovného značení a komunikace vydrží v tomto stavu nejméně několik dalších let.

"Tato investiční akce byla provázána i s investiční akcí třetího subjektu, kterým byla Severočeská vodárenská společnost, kde zejména ve spodní části nás to velmi limitovalo, abychom opravili celou komunikaci. Nicméně teď je tahle část hotová kompletně a já jsem moc rád, že ten výsledek stojí za to," uvedl primátor Mostu Jan Paparega.

V ulici by se neměly žádné další práce vodárenské firmy konat nejméně dalších pět nebo šest let a provoz tudíž zůstane po celou dobu nerušený.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru