Nedůstojnost na Matyldě. Muž si stáhnul kraťasy a pustil se do hrátek
Travnatá pláž u jezera Matylda. Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté sdělili podezření 43letému muži z Chomutovska ze spáchání trestného činu výtržnictví. Ten se měl páteční pozdní odpoledne nevhodně chovat na veřejně přístupném místě před zraky poblíž přítomných žen s dětmi.

Policisté hlídkové služby vyjížděli k vodní nádrži Matylda v Mostě k muži, který měl stažené kraťasy a obnažoval se v křoví. Návštěvníci areálu se byli nuceni, z důvodu pohoršujícího aktu, posunout o kus dál. Pozorovatel ovšem nelenil, opět se přiblížil a ve svých sexuálních hrátkách pokračoval. Jeho pohoršující radovánky skončily až těsnou přítomností přivolaných strážců zákona. Těch se zalekl a oblečení si rychle oblékl.

"I přes mnoho výmluv policisté aktéra na místě zadrželi a převezli do cely. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger. Příště si snad vybere k obdobným činnostem více soukromí, protože případě odsouzení mu za tuto hrubou neslušnost hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru