ON-LINE: Sledujte sčítání hlasů. Je tu finále boje o mosteckého senátora
Ilustrační grafika
Most

Most - Druhé kolo senátních voleb v mosteckém obvodu končí. Počínaje 14. hodinou se zavírají volební místnosti a začíná sčítání hlasů. Podle zkušeností z předchozích hlasování lze očekávat finální sečtení zhruba tři hodiny po začátku sčítání hlasů.

Na Mostecku se rozhoduje mezi Janem Paparegou (ProMOST) a Alenou Dernerovou (SD-SN). Mostecký primátor získal v prvním kole 8 672 hlasů a porazil tak lékařku a dosavadní senátorku Alenu Dernerovou, které lidé dali 8 608 hlasů. Jak dopadne druhé kolo?

V druhém kole bude zvolen ten kandidát, který získá nadpoloviční většinu hlasů. Postup sčítání můžete sledovat on-line v následující grafice.

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru