Vnucoval lidem domácí opravy a inkasoval za ně nepřiměřené částky. Policie pátrá po podezřelém muži
Ilustrační foto CC0
Most

Ústecký, Plzeňský a Středočeský kraj - Policisté z Plzeňského kraje v uplynulé době řešili několik případů podvodných jednání, která byla páchána především na seniorech. Pachatel vždy postupoval stejným způsobem, přičemž si vytipoval rodinný dům a jeho majitelům nabízel služby týkající se oprav na domě nebo jeho příslušenství – např. opravy plotu apod. Za své služby následně požadoval finanční částku, která neodpovídala kvalitě odvedené práce.

V současné době je v této věci vedeno trestní řízení ve fázi prověřování. Podezřelý muž je snědé pleti, vysoký přibližně 175 cm, hovoří česky a bez přízvuku. Domy obcházel v pracovním oblečení a přijížděl starším poškozeným osobním vozidlem značky Škoda Felicia tmavé barvy.

Ze zatím zjištěných skutečností vyplývá, že dotyčný muž se měl tohoto protiprávního jednání dopouštět nejenom na území Plzeňského kraje, ale i ve Středočeském a Ústeckém kraji. Je tedy možné, že se počet poškozených navýší.

Případní poškození, ať se neváhají obrátit na tísňovou linku 158 a nebo se dostavit na nejbližší policejní služebnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru