OPRAVDU SE STALO: Muž si zabouchl dveře od bytu, na služebnu došel jen v trenýrkách
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Most

Ústí nad Labem - V minulých dnesh se krátce po půlnoci na služebnu městské policie v našem krajském městě dostavil muž středního věku, který službukonajícímu strážníkovi sdělil, že si zabouchl dveře od svého bytu a na chodbě domu zůstal pouze v trenýrkách, bez bot a takto jak byl, doběhl na služebnu strážníků.

Přítomný strážník si na pomoc přivolal své kolegy ze skupiny operačního zákroku, která je vybavena na otvírání bytů, ta si dotyčného převzala a společně se vydali do bytu muže. Ten si cestou vzpomněl, že náhradní klíče od jeho zabouchnutého bytu má jeho švagr, který bydlí v jiné ulici.

Hlídka tedy dotyčného odvezla pro náhradní klíče a poté ho odvezla zpět domů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru