Mimořádnost na trati! Kdosi nastražil kameny před motorák na Moldavu, vlak je poškozený
Foto: Railway Capital
Most

Hrob - Neznámý pachatel může za poškození motorového vlaku na trati z Mostu na Moldavu. K mimořádné události došlo v úterý ráno. Informuje o tom dopravní společnost Railway Capital.

"Neznámý pachatel nastražil kameny na trať, do kterých narazil vlak 26800 před stanicí Hrob. Motorový vůz je poškozen, provoz na trati na Moldavu je do odvolání zastaven," uvedl k ranní události dopravce. Cestujícím se omluvil za komplikace.

Nehoda má dopad na další provoz na trati. Vlak 26802, který měl odjíždět z Mostu v 9:29, pojede se zpožděním, které nyní nedokáže dopravní společnost odhadnout. Pojede náhradní souprava s omezenou kapacitou.

Horská trať na Moldavu má od prosince nového dopravce. Lidé na sociální síti spekulují, zda útok na vlak může mít souvislost právě s touto změnou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru