AKTUÁLNĚ: Další útok na vlak na Moldavu! Policisté opět vyšetřují případ nastražených balvanů
Vlaky čekají na uvolnění tratě. Foto: RCAS
Most

Most, Hrob - Další vlak, který vyjel v sobotu dopoledne z Mostu na Moldavu, najel do nastražených balvanů. Na místě je policie, další spoje čekají na ukončení vyšetřování.

Nový útok na své vozy zaznamenala poslední den v roce dopravní společnost Railway Capital, která v prosinci převzala linku z Mostu na Moldavu po Českých drahách. Před čtyřmi dny najela jedna ze souprav do nastraženého kamení, byla poškozena. Situace se u Hrobu zopakovala dnes dopoledne. Provoz na trati je do odvolání zastaven. Další spoje čekají nyní v Hrobě, než policisté dokončí svoji práci.

Mimořádnost na železnici omezuje také vlaky společnosti GW Train, které jezdí na Moldavu z Ústí nad Labem. "Z důvodu stále probíhajícího vyšetřování kriminální policie jsme nuceni vlak 1196 z Hrobu do Moldavy a zpět vlak 1197 z Moldavy do Hrobu odřeknout. Všem cestujícím se omlouváme," uvedl dopravce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru