Most má nového primátora! Dneškem se funkce ujímá Marek Hrvol
Primátor Mostu Marek Hrvol. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - K prvnímu dni nového roku nastoupil do funkce primátora města Mostu Marek Hrvol, dosavadní náměstek primátora. Jan Paparega, který Most vedl dvě volební období a byl potřetí zvolen do čela města i po loňských komunálních volbách, ze své funkce ke konci roku 2022 odstoupil.

Jan Paparega se bude soustředit na roli senátora. Vyhrál totiž i senátní volby, když porazil lékařku Alenu Dernerovou. Marek Hrvol byl zastupiteli zvolen jednomyslně. Aby se nedostal do střetu zájmů, nebude velitelem Městské policie Most, kde dělá ředitele jeho bratr. Toto bude nadále v kompetenci Jana Paparegy, který usedá v městské radě.

Náměstkyní primátora zůstává Markéta Stará, novým náměstkem je Václav Zahradníček, který dosud řídil Technické služby města Mostu. Ty nyní hledají nového ředitele. Podrobnosti výběrového řízení naleznete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru