AKTUÁLNĚ: Na třináctce u Obrnic se srazilo pět aut, silnice je zavřená
Nehoda u Obrnic. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Mostecko - V pátek kolem 19. hodiny došlo na silnici I/13 u obce Obrnice na Mostecku ke kolizi pěti osobních vozidel. Probíhají vyprošťovací práce, silnice je zavřená.

O aktuální havárii na důležitém tahu přes hlavní aglomerace Ústeckého kraje informují policisté i hasiči. "Silnice je ve směru na Most uzavřena a doprava odkláněna přes České Zlatníky. Konec uzavírky je v tuto chvíli odhadován na 22:30 hodin," uvedla Policie ČR.

"Dvě jednotky požární ochrany zasahují na silnici I/13, 78. km směr Most, kde došlo ke dvěma dopravním nehodám celkem pěti osobních vozidel. Nehody jsou bez zranění. Silnice I/13 směr Most je uzavřená," potvrzuje hasičský záchranný sbor.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru