Opilec dělal problémy na mosteckém nádraží. A potom stejný den v autobuse
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie vyjížděli dvakrát v jednom dni na oznámení o podnapilém muži. Nejprve dělal problémy na nádraží, poté v autobuse.

Na linku 156 oznámil po 16. hodině člen ochranky Českých drah, že je v hale opilec, který na zem vylévá víno, a odmítá prostor opustit. Strážníci muže vykázali a pak si všimli, že před budovou nádraží upadl a poranil si hlavu. Strážníci se k muži vrátili a přivolali mu zdravotnickou záchrannou službu, která muže odvezla do nemocnice k ošetření.

Dvě hodiny poté na linku 156 oznámil řidič autobusu, že stojí na zastávce u nemocnice a má ve vozidle podnapilého cestujícího bez jízdenky, který odmítá vystoupit, a požádal o pomoc strážníků. "Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří zjistili, že se jedná opět o stejného muže, a z přepravy ho vykázala. Muž uposlechl, vystoupil z autobusu, a z místa odešel," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru