Ilustrační foto
Most

Most - Po třetí hodině ranní oznámil na linku 156 mostecké městské policie oznamovatel, že se někdo snaží dostat do domu. Strážníci po příjezdu na místo zjistili rozbitou skleněnou výplň vchodových dveří a další poškození.

Svědkové pak uvedli, že slyšeli rány, a pak se neznámá osoba zřejmě dostala do vchodu. Další hlídka strážníků, která zajištovala okolí domu, našla před jedním ze vchodů svazek klíčů. Strážníci pak zjistili, od kterého vchodu jsou klíče, a pak našli také byt, u kterého se jim podařilo kontaktovat podezřelého muže, který byl zjevně pod vlivem alkoholu.

Muž uvedl, že je pravda, že se pokoušel dostat do vchodu, ale nepamatuje si, jak se do vchodu nakonec dostal. Na dotaz, kde má klíče, odpověděl, že neví, a když mu strážníci ukázali nalezené klíče, potvrdil, že jsou jeho. Strážníci pak s mužem čekali na příjezd policie, když k nim přišla žena, která rozkryla záhadu, jak se muž bez klíčů dostal do vchodu.

Uvedla, že slyšela rány, tak se šla podívat, kdo to bouchá, a pustila souseda domů. To si prý muž vůbec nepamatoval. Po příjezdu na místo policisté u muže provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 2,1 promile a muže si od strážníků se všemi poznatky a fotodokumentací převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru