V domě našli zemřelé dítě, případem se zabývá policie
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: E-DENÍKY
Most

Lounsko – Obrovská tragédie se stala včera v dopoledních hodinách v jedné obci na Lounsku. Podle našich informací má jít o obec poblíž města Žatec. V domě bylo nalezeno tělo malého dítěte. Na místě zasahovali hasiči.

 

„Mohu potvrdit, že kriminalisté vyjížděli včera k úmrtí nezletilé osoby do jedné z obcí na Lounsku. Došlo zde pravděpodobně k otravě oxidem uhelnatým. Kriminalisté provádějí ve věci prověřování, budou vyžádany znalecké posudky. Více se vzhledem k věku a s ohledem na pozůstalé nebudeme k věci vyjadřovat," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Během jednoho měsíce jde už o druhou tragédii v Ústeckém kraji. 18. února 2023 zemřeli čtyři lidé při požáru domku v zahradní kolonii v ústecké části Předlice.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru