Zloděj nelenil, s ukradenou peněženkou šel okamžitě nakupovat
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: PIXABAY
Most

Most – Odvážný Mostečan ukázal svoji dávku drzosti, když se zmocnil cizí peněženky. Využil nepozornosti poškozeného, který překládal věci ze své garáže do nákladového prostoru dodávkového automobilu.

„Kolem vozidla se proplížil a z kabiny měl odcizit příruční zavazadlo, ve kterém byla peněženka s finanční hotovostí, osobními doklady a platebními kartami," popsal skutek policejní mluvčí Václav Krieger. Po zjištění, co taška skrývala, nelenil ani minutu a začal nakupovat. Na různých místech po Mostě provedl za užití odcizených karet celkem 15 plateb. Transakcemi a krádeží věcí způsobil nic netušícímu majiteli během chvíle škodu téměř 10 tisíc korun.

Policisté šetřením 30letého muže dopadli. Mostecký vyšetřovatel mu předal sdělení obvinění ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za tuto chvilku radosti mu v případě uznání viny hrozí až dva roky za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru