Policisté hledají svědky nehody motorky se zametacím strojem
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Dopravní policisté žádají o pomoc při šetření dopravní nehody, která se stala minulou středu 22. března v čase 13:25 hodin. Na Mostecku v obci Patokryje se srazil pracovní samojízdný stroj s jedoucím motocyklem značky Suzuki.

Oba řidiči jeli ve stejném směru po pozemní komunikaci III/25311, a to od centra obce Patokryje směrem k obci České Zlatníky. Při nehodě došlo k pádu motocyklisty, který utrpěl zranění. O nehodě jsme psali hned dvakrát ZDE a ZDE

 „V souvislosti s prověřováním této kolize žádáme případné svědky, kteří průběh nehody viděli, nechť se ozvou na linku 158. Žádáme také řidiče projíždějících vozidel, která jsou vybavena záznamovým zařízením," vyzývá svědky policejní mluvčí Václav Krieger. Získané informace by mohly přispět k objasnění dopravní nehody. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru