Muž ukradl v Baumaxu nákupní vozík s plošinou. Asi netušil, že má v sobě GPS
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámila pracovnice hobby marketu Baumax, že jim někdo odcizil velký nákupní vozík s plošinou, který je opatřený GPS. Zároveň uvedl, že podle posledního záznamu, se vozík pohybuje u čerpací stanice v ulici Velebudická. Na uvedené místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, která zde zajistila muže s vozíkem, u kterého již byl také zaměstnanec Baumaxu.

Strážníci zjistili, že muž vozík odcizil, aby si s ním domů odvezl zboží zakoupené v jiném obchodě. Dále strážníci zjistili, že cena vozíku včetně vybavení GPS přesahuje 10.000 Kč a muže podezřelého z trestného činu krádeže předali se všemi poznatky a fotodokumentací Policii ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru