Most rozdělí mezi sportovní kluby 5,5 milionu korun
MEZI ÚSPĚŠNÉ ODDÍLY V MOSTĚ PATŘÍ I KLUB FREESTYLOVÉHO LYŽOVÁNÍ. FOTO: ARCHIV KLUBU
Most

Most – Mostečtí sportovci se mohou radovat, město mezi ně rozdělí téměř 5,5 milionu korun. Částka je určena pro místní sportovní organizace, oddíly a kluby.

Podpory se dočkají např. Atletický klub Most, Jezdecká společnost Hipodrom Most, Krasokolečkování Most, Klub freestylového lyžování Most, Bowling Club Most, Badmintonový klub Super Stars Most, Softbal club Painbusters Most, Šachový klub Most, Škola bojových umění Most, Sportovní klub Leon, Plavecký klub Most, Potápěči Uhlomost-sport, The F.A.C.T., Veslařský klub Ohře Most.

Peníze jsou určeny hlavně na uhrazení provozních nákladů, nájemné, činnost spolků, na pořádání soutěží či individuální žádosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru