Hurá na výlet! Od května si v informačním centru můžete půjčit kolo
Kola si půjčíte v íčku, které sídlí v budově magistrátu. Foto: Město Most
Most

Most - Půjčovna kol startuje svůj provoz v květnu. Provozovat ji bude město a najdete ji v Turistickém informačním centru Most.

Od května si můžete přijít do Turistického informačního centra Most nejen pro radu, kam se vydat a co v Mostě navštívit, či si pořídit nějaký ten turistický suvenýr, ale také zapůjčit kolo. Město Most totiž ve svém íčku zřídilo půjčovnu kol a elektrokol, která bude veřejnosti k dispozici v době hlavní sezony, tedy od května do září. Novinku vedle turistů jistě přivítají i místní, kteří se rádi občas svezou na kole a přitom si nechtějí pořizovat vlastní.

Půjčovna kol bude v provozu sedm dní v týdnu od května do konce září v čase od 9 do 17 hodin, o víkendech s polední pauzou od 12 do 12:30 hodin.

Více informací si můžete přečíst v tištěném vydání Mosteckých listů s datem vydání 27. dubna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru