OBRAZEM: Rybáři vysadili do vod v kraji tisíce úhořů, sivenů a pstruhů
Foto zdroj: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz
Most

Ústecký kraj - Rybáři z Českého rybářského svazu, z. s., Severočeský územní svaz v těchto dnech vysadili do vod v Ústecké kraji úhoře, siveny a pstruhy.

"Do našich revírů bylo distribuováno 49000 ks (196 kg, 250 ks/kg) odkrmeného úhořího monté. Ryby byly vysazeny z prostředků Severočeského územního svazu primárně do uzavřených vod, kde nehrozí předčasné ukočení jejich života např. na lopatkách turbín malých vodních elektráren, jistě tak za několik let potěší nejednoho rybáře," píší rybáři na sociálních sítích.

Do P revírů bylo distribuováno 1500 kg sivena o průměrné váze 0,4 kg/ks a 150 kg pstruha (Pd) o průměrné váze taktéž 0,4 kg/ks. "Siveny distribuujeme primárně do vybraných nádrží, a do revírů s pH (kyselost), které tolik nesvědčí jiným druhům lososovitých ryb, typicky se jedná např. o Jizerské hory," uvedli rybáři.

FOTO

1106siven1

1106siven2

1106siven3

1106siven4

1106siven5

1106uhor2

1106uhor4

1106uhor5

1106uhor6

Foto: Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru