OBRAZEM: Strážníci zadrželi muže, který poničil ohradník v zoo. V důsledku jeho poškození uteklo několik opic, zahrada je uzavřena
Foto, zdroj: MP Děčín - Psovodi
Most

Děčín – V pondělí 12. června 2023 došlo k zadržení osoby, která vypustila opice z výběhu ze ZOO Děčín a následně vnikla do nedalekého objektu "Nebíčka" na Pastýřské stěně. Na místě byl pachatel předán hlídkám PČR k dalšímu šetření a objekt byl následně řádně zajištěn provozovatelem.

Zoologická zahrada Děčín - Pastýřská stěna: Upozorňujeme návštěvníky, že zoologická zahrada bude až do odvolání uzavřena pro veřejnost. Vinou nezvaného návštěvníka, který včera ve večerních hodinách poničil elektrický ohradník u jednoho z výběhů, došlo k úniku celé tlupy makaků chocholatých. Některé opice zůstaly v areálu zoo, jiné se ale již pohybují v jejím okolí. V případě, že byste opice zahlédli, nepokoušejte se je v žádném případě sami chytat a informujte nás urychleně o místě výskytu na tel. č. 603 249 680 nebo 605 866 686.

Informace o znovu otevření zahrady doporučujeme sledovat stránky zoo na webu či Facebooku.

1306opicedva

1306opicectyri

1306opicetrimal

Foto, zdroj: MP Děčín - Psovodi

1306opicepetmal

Foto, zdroj: Zoo Děčín

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru