FOTO: Další dealer je za mřížemi! Pro pervitin se do sousedního města sjížděli narkomané z celé republiky
Foto: Policie ČR
Most

Teplice - Dealera, který nakupoval a následně distribuoval drogově závislým osobám pervitin, zadrželi a obvinili kriminalisté z teplického toxi týmu. Recidivista, který již byl v minulosti za drogovou trestnou činnost několikrát ve svých 56 letech řešen, nakoupil v 59 případech 835 gramů drogy pervitin za částku přesahující 500 tisíc korun.

Toto množství poté po různých dávkách od 0,5 g do 4 g prodával narkomanům, kteří se k němu sjížděli z celé republiky. Na základě dlouhodobého šetření byla provedena v uplynulých dnech domovní prohlídka v místě jeho bydliště, kde byly zajištěny předměty určené k prodeji drog, jako například váhy. V době zadržení pak byl u muže nalezen sáček s 10 gramy pervitinu, který jak sám přiznal, byl určen k dalšímu prodeji.

2107dealerkz3

Foto: Policie ČR

"Muž byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Vzhledem k tomu, že již byl v posledních třech letech za obdobnou činnost odsouzen, poslal ho soud do vazby, kde si počká na rozsudek o jeho dalším trestu. Vzhledem k rozsahu trestné činnosti a množství prodané drogy mu hrozí pobyt za mřížemi na 2 roky až 10 let," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

2107dealerkz1

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru