Od neděle dochází ke změnám jízdních řádů městské hromadné dopravy. Kterých linek se úpravy týkají?
Ilustrační foto
Most

Most - S platností od neděle 3. září 2023 dochází v autobusovém provozu MHD v Mostě ke změnám jízdních řádů. Týká se autobusových linek číslo 10, 20 a 31.

Linka číslo 10

V pracovní dny (pouze ve dnech školního vyučování) budou prodlouženy z Mostu, nádraží až do Mostu, Velebudic, škola a zpět následující spoje:

  • spoj s odjezdem v 7:00 h ze zastávky Obrnice, sídliště bude po příjezdu do zastávky Most, nádraží v 7:14 h (staví v zastávce linek č. 16, 30 směr Jezero Most) dále pokračovat dovzastávek Most, Speciální škola a Most, Velebudice, škola,
  • v opačném směru bude ze zastávky Most, Velebudice, škola odjíždět spoj ve 13:30 h (staví i v zastávce Most, Speciální škola) do Mostu, nádraží, odkud bude pokračovat ve 13:41 h dále do Obrnic, sídliště.

Jízdní řád linky 10 najdete ZDE.

Linka číslo 20

V pracovní dny cca v době od 8:30 h do 18:30 h, v soboty, neděle a svátky cca v době od 10:30 h do 18:30 h budou všechny spoje přesměrovány ze zastávky Gymnázium do zastávky u Oblastního muzea (tyto spoje nebudou zajíždět do zastávky Čs. armády).

Jízdní řád linky 20 najdete ZDE.

Linka číslo 31

V pracovní dny, soboty, neděle a svátky budou posunuty časy odjezdů některých spojí ve směru Havraň, Joseph II - Most, nádraží o 3 - 7 minut dříve oproti současnému jízdnímu řádu. V pracovní dny bude spoj s odjezdem ve 22:10 h z Havraně, Joseph II zajíždět nově do zastávky Čepirohy, areál ALTAMEX.

Jízdní řád linky 31 najdete ZDE.

Na všech ostatních linkách v autobusovém provozu v Mostě i v Litvínově zůstávají jízdní řády beze změn. Bližší informace obdržíte na telefonním čísle 476 769 068 nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru