Narkoman napadl několik lidí včetně dětí a skákal před projíždějící auta. Uklidnil se až po zásahu taserem
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámili během několika minut čtyři různí oznamovatelé, že se v ulici Jana Kříže nachází muž, pravděpodobně pod vlivem drog, který napadl několik osob včetně dětí, skáče před projíždějící vozidla a chová se značně agresivně. Na místo byly vyslány dvě motohlídky strážníků, kteří provedli kontrolu okolí a zjistili dva muže, kteří se vzájemně napadali.

Strážníci zjistili, že se jedná o jim známého agresivního muže, který napadal druhého muže, který se ho pokoušel uklidnit a odvést domů. Muž se choval značně agresivně a strážníkům vyhrožoval zabitím a na opakované výzvy, aby zanechal protiprávního jednání, reagoval stále agresivněji, a stupňoval výhrůžky vůči strážníkům a druhému muži. Vzhledem k tomu, že se jednalo o zvlášť nebezpečného muže, recidivistu, uživatele drog a v minulosti již trestaného pachatele, když se znovu opakovaně pokusil napadnout druhého muže, použili strážníci donucovací prostředky, a to taser, a následně pouta. Strážníci poté na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu a Policii ČR. Policisté provedli u muže test na drogy s pozitivním výsledkem na Amfetamin/Metamfetamin.

Strážníci pak na místě zjistili všechny svědky a poškozené, kteří byli ze strany muže napadeni, a informace předali Policii ČR. Další hlídka strážníků mezitím muže převezla na ošetření po použití donucovacích prostředků do nemocnice, kde byla ošetřující lékařem provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem více než 2 ‰. Lékařem bylo rozhodnuto o převozu muže do protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanice v Teplicích, kam ho již doprovodil policista Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru