Známý recidivista projel kolem strážníků na novém elektrokole. Poctivě k němu ale nepřišel
Foto: MP Most
Most

Most - Motohlídka strážníků prováděla po 21. hodině hlídkovou činnost, když si strážníci všimli jim známého muže, který kolem nich projel na elektrokole. Díky místní znalosti věděli, že se jedná o muže z Litvínova, který se opakovaně dopouští majetkové trestné činnosti na území města Mostu, a vzniklo podezření, že kolo může pocházet z trestné činnosti.

Strážníci proto muže na kole pronásledovali a následně zastavili. Kromě elektrokola měl muž u sebe v batohu kameru, náhradní baterie k eletrokolu a nářadí. Strážníci na místo přivolali Policii ČR a pořídili fotodokumentaci. Policisté poté zjistili, že elektrokolo je skutečně evidované jako odcizené. Podezřelého muže si pak se všemi poznatky a fotodokumentací převzali k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru