Skříně, gauč, nebo třeba disky s pneumatikami. To všechno jsou lidé schopni vyhodit k popelnicím
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámil oznamovatel, že na třídě Budovatelů u bloku 98 nějaké osoby ukládají objemný odpad u kontejnerů. K události byla vyslána motohlídka, která se na místě spojila s oznamovatelem. Ten strážníkům ukázal vchod, odkud muži odpad vynášeli.

Strážníci provedli místní šetření, zjistili původce odpadu a vyzvali osobu k podání vysvětlení. Žena uvedla, že vyklízí byt, a že jí s tím pomáhají dva muži. Oba muži se pak na místě doznali k odkládání odpadu ke kontejnerům, a byla jim uložena pokuta. Žena pak pod dohledem strážníků zajistila odvoz odpadu na sběrný dvůr Technických služeb města Mostu. Strážníci následně provedli kontrolu, a zjistili, že byl odpad skutečně odklizen.

Další oznamovatel upozornil strážníky na odložený objemný odpad v ulici K. H. Borovského. Strážníkům se i zde podařilo vypátrat původkyni odpadu, byla jí uložena pokuta, a nábytek odklidila. Díky kamerovému systému SVJ a oznamovateli odhalili strážníci také původce odpadu v ulici M. G. Dobnera. Ženě, která odložila sedací soupravu ke kontejnerům, byla také uložena pokuta 1000 Kč za znečišťování veřejného prostranství, a sedačku odklidila, stejně tak muži, kteří odložili ke kontejnerům pneumatiky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru