Most u muzea přes silnici I/13 bude od pondělí 11. září uzavřen. Foto: redakce
Most

Most – Už od začátku tohoto týdne upozorňuje dopravní značení na plánovanou uzavírku mostu u Oblastního muzea a galerie v Mostě. Uzavírka je naplánována do druhé poloviny listopadu.


„V pondělí 11. září plánujeme v Mostě zahájit opravu mostních závěrů na mostě u muzea přes silnici I/13. Stavební práce budou probíhat za úplné uzavírky s dopravně značenou objízdnou trasou. Zhotovitelem rekonstrukce za 2,7 mil. Kč je společnost STRABAG a.s. Opravu plánujeme dokončit v druhé polovině listopadu," uvádí Ředitelství silnic a dálnic Ústeckého kraje.

ŘSD také vysvětlilo, proč přistoupilo k úplné uzavírce dopravně vytíženého mostu: „V případě, že by práce probíhaly za částečné uzavírky s řízeným kyvadlovým provozem, v přilehlých komunikacích a na okružních křižovatkách by se tvořily kolony. Řidiči přijíždějící ve směru z Teplic odbočí do města na nájezdu Braňany, Most – centrum."

 

most Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru