Foto: redakce
Most

Děčín, Maxičky - Sedm hasičských jednotek (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Boletice nad Labem, Křešice, Staré Město, Horní Žleb, Jílové a Dobkovice) zasahovalo ve čtvrtek odpoledne v Děčíně - místní části Maxičky nedaleko tzv. České brány u požáru lesní hrabanky. Plocha požáru byla přibližně 100x300 metrů. Nasazeno bylo pět vodních proudů. Na místo přiletěl i vrtulník s hasícím vakem.

V 17:13 byl požár lokalizován. Vrtulník provedl tři shozy vody a vrátil se zpět na základnu.
Během pozdního odpoledne byla provedena redukce jednotek, probíhalo prolévání požářiště vodou a kontrola míst termokamerou. Na místě hasiči nechali naplněné sudy s vodou a požářiště bylo předáno Lesům ČR, kteří společně s místní jednotkou zajistili dohled do ranních hodin druhého dne. Požář je beze škody a příčina v šetření.

0709pozarkz6

0709pozarkz3

0809lesctyri

0809lestri

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru