Před hudebním klubem zemřel po napadení Ukrajinec. Útočníkovi hrozí deset let
Svědky incidentu v Teplicích natočila bezpečnostní kamera. Reprofoto video: Policie ČR
Most

Teplice – V pondělí 21. srpna policisté žádali veřejnost o pomoc v souvislosti s událostí násilného trestného činu, ke kterému mělo dojít dne 13. srpna ve 03:25 v Teplicích – Trnovanech v ulici Jana Koziny před budovou zábavního podniku.

Krajští kriminalisté ve věci ihned zahájili úkony trestního řízení, provedli několik výslechů a dalších úkonů trestního řízení, přičemž díky medializaci případu se jim podařilo získat svědectví dalších osob, po jejichž totožnosti pátrali.

V uplynulých dnech krajský policejní vyšetřovatel obvinil z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti 28letého muže. Viní ho, že měl před budovou baru v Teplicích fyzicky napadnout jiného muže. Podle informací redakce mělo jít o muže ukrajinské národnosti.

„Napadení si vyžádalo lékařské ošetření poškozeného, který způsobeným zraněním následně podlehl. V případě prokázání viny dotyčnému hrozí za zmíněné protiprávní jednání trest odnětí svobody až do výše 10 let," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru