Síti prodejen DM vyhrožuje anonymní vyděrač bombovým útokem. Policisté prohledávají drogerie po celé zemi
Foto: redakce
Most

ČR - Síti prodejen DM vyhrožuje neznámý pachatel bombovým útokem a požaduje výkupné. Podle informací měl vyhrožovat už ve čtvrtek, další výhrůžku údajně obdržel drogistický řetězec během dnešního dne. Bomba se má podle vyděrače nacházet v jedné z prodejen v republice, policisté po celé zemi tak prohledávají a kontrolují všechny prodejny.

"Policisté po celé České republice v současné chvíli prověřují výhrůžky e-mailem o nastražení výbušného zařízení, které se má nacházet v nějaké z prodejen sítě DM, na základě tohoto oznámení prohledávají všechny prodejny. Osoba která stojí za těmito výhrůžkami žádá o zaplacení určitě finanční sumy. Jedná se o poměrně typické způsoby vydírání, setkáváme se s tím poměrně často," uvedl vedoucí oddělení tisku Policejního prezidia ČR Ondřej Moravčík.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru