Do zaparkovaného auta se vloupal zloděj, přistihl ho operátor kamerového systému
Foto: MP Most
Most

Most - Po půl druhé hodině v noci prováděl operátor kamerového systému monitoring okolí objektu Rozkvět a přilehlých parkovišť, kde došlo opakovaně k vloupání do vozidel, a zaznamenal podezřelou skupinu osob. Následně operátor sledoval muže, který se oddělil od ostatních, a šel na parkoviště u tržnice mezi vozidla.

Poté již strážníci na zobrazovací stěně viděli, jak se muž zastavil u jednoho z aut, otevřel zadní, páté dveře, vlezl do zavazadlového prostoru, a dveře za sebou zavřel. Operační pracovník okamžitě informoval nejbližší motohlídky strážníků, které na místo dojely během minuty. Strážníci provedli kontrolu vozidla a zjistili na místě řidiče muže, kterého vyzvali, aby z vozidla vystoupil. Muž výzvu uposlechl, vystoupil a strážníkům se doznal, že do vozidla vniknul s úmyslem ho vykrást.

Strážníci na místo přivolali policisty Policie ČR, kteří si muže se všemi poznatky, foto a video dokumentací a důkazním materiálem převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru