Hledaný muž odkládal objemný odpad u kontejnerů a parkoval na chodníku. Strážníky tak na sebe v podstatě sám přivolal
Ilustrační foto
Most

Most - Operátor kamerového systému zaznamenal skupinu osob, která vynášela objemný odpad ke kontejnerům. Strážníci pak na místě zjistili další přestupek, a to stání na chodníku v místě, kde to není dopravní značkou povoleno. Ke strážníkům se ihned přihlásil muž, který sdělil, že vozidlo zde zaparkoval on.

Strážníci muže vyzvali, aby vozidlo přeparkoval a prokázal svoji totožnost. Muž u sebe neměl doklady a nepodařilo se mu hodnověrně prokázat svou totožnost, byl proto strážníky po bezpečnostní prohlídce, jestli u sebe nemá zbraň, předveden na Policii ČR. Policisté poté zjistili, že se jedná o osobu v celostátním pátrání a převzali si muže k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru