Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Dlouhodobé spory mezi dvěma mladíky vyvrcholily rvačkou. Do té se nicméně zapojil i bratr jednoho z nich, aby útočníci měli přesilu. Taková klasická "férovka".

Policisté obvodního oddělení Zahradní předali sdělení podezření bratrům ve věku 19 a 21 let ze spáchání trestného činu výtržnictví. Mladší z nich si měl v mostecké ulici Lipová koncem září za bílého dne vyřizovat účty se svým známým, kterého zná od dětství. Spor byl vzájemný a dlouhodobý. Údajně v něm byla zapletená holka i půjčené tepláky.

Poblíž jedné restaurace, kde přihlíželi hosté, pak vzduchem lítaly rány pěstí. Starší z bratrů všemu přihlížel. Pak zřejmě usoudil, že jeho mladší krevní skupina prohrává, a proto se do konfliktu vložil. „Poškozeného taktéž udeřil, ten upadl na zem a pak se musel bránit kopům. Naštěstí se vyřizování účtů obešlo bez zranění a všichni z místa odešli po svých," doplnil informace policejní mluvčí Václav Krieger.

Bratři byli ale po chvíli převezeni na služebnu policejním vozem, kde museli podat vysvětlení. Budou-li sourozenci uznáni vinnými, hrozí jim až dvouleté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru