Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Policisté se setkávají s nezvyklými výmluvami lidí, že už je jen tak něco nepřekvapí. Když si ale vyslechnou, že dotyčný vymlátil skleněnou výlohu, protože měl hlad, může to zarazit i je.

Na obvodním oddělení Zahradní si převzal sdělení podezření 31letý muž ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Ten si na konci září chtěl odpočinout, a proto se usadil na parapetu benzínové čerpací stanice. „Prý byl naštvaný, hladový a tak začal nervózně pobíhat kolem vstupních dveří do prodejny. Pak se z nepochopitelných důvodů rozeběhl proti prosklené výloze a udeřil do ní. Ta samozřejmě praskla," popsal incident policejní mluvčí Václav Krieger.

To ale Mostečan údajně nečekal. Podle protokolu si chtěl hlavně ulevit, což se mu podařilo. K jeho smůle ale napáchal škodu přesahující 17 tisíc korun. Bude-li odsouzen, může mlátit do mříží věznice až po dobu jednoho roku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru