Zaujaly i precizně zpracované čokoládové květiny. Foto: Ilona Kaulfuss
Most

Teplice – V teplické Galerii na náměstí Svobody se od pátku do neděle konal Čokoládový festival. A podle zcela zaplněných parkovacích ploch na náměstí i pod nákupním centrem, voňavá akce nejen mezi Teplickými zdomácněla a získala celou řadu příznivců.

Mezi nimi například i Janu Přibylovou, která ale dorazila se dvěma dětmi a svojí maminkou až z Chabařovic. „Čokoládový festival navštěvujeme pokaždé, když se někde v okolí koná. My čokoládu milujeme. Vždycky si nakoupíme něco, co pak dáváme jako dárek a něco málo schováme i na Vánoce,“ uvedla žena

Podle některých návštěvníků byla letos nabídka zboží sice velmi pestrá, ale stánků o poznání méně. V každém případě se u některých tvořily dlouhé fronty, jako například u pultu s makronkami, nebo s cookies. Nakoupit jste si tady mohli kromě čokolády domácí med a výrobky z něj.

Pozornost přitahovaly precizně vytvořené sladké květiny a samozřejmě jako každý rok vítězily i letos všechny možné druhy pralinek. Cena za jednu pralinku, která se pohybovala od 25 do 45 korun, mnohé neodradila. Našli se dokonce mlsouni, kteří si jich odnášeli celé krabice.

 

Návštěvníci festivalu si mohli vybírat z nepřeberného množství čokoládových výrobků. Foto: Ilona Kaulfuss

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru