Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Mostecko – Poslední pracovní den uplynulého týdne se dopravní policisté zaměřili na rychle jedoucí vozidla. Služební vozy policejních hlídek bylo možné vidět v celém okrese, a to jak na hlavních výpadovkách z Mostu, tak na území všech okolních obcí.

Kontroly probíhaly jak na vytipovaných stanovištích, tak i formou skrytého dohledu. „Cílem dopravních akcí je snížit zejména nehodovost a zajistit větší bezpečnost a plynulost silničního provozu," podotkl policejní mluvčí Václav Krieger.

V rámci této celorepublikového opatření policisté zastavili 59 vozidel a odhalili 38 porušení zákona. Překročení rychlostního limitu se dopustilo 33 motoristů. Jednoho z nich policisté oznámili správnímu orgánu a zbylých 32 řidičů odjelo s pokutami v celkové výši 20 700 korun.

S pokutou opustil místo kontroly i jeden šofér, který neužil za jízdy bezpečnostní pás. Dva řidiči se na cestu vydali s auty, která vzhledem k technickému stavu neměla na silnici co dělat. Jeden z nich dokonce řídil automobil, který nebyl osazen registrační značkou. Z přestupku se bude motorista zpovídat před správním orgánem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru